Verzending


Afhalen MOTO Digitaal : Verzending wordt aangegeven als gratis, maar je dient het product zelf bij ons op te halen (op afspraak).

Verzending NORMAAL (1 tot 2 werkdagen, Aangegeven als: "Uit voorraad leverbaar of 1-2 werkdagen"):

Bezorging vindt plaats van maandag t/m vrijdag. Verzendkosten voor normale bezorging zijn € 6,75 incl.btw (binnen Nederland). Dit bedrag is uiteraard inclusief verpakkings- en handelingskosten en wij rekenen verder geen extra kosten voor Ideal.

Bestellingen boven de 150 euro = gratis verzending!


Bezorging op adres 


Het pakket word 2 keer aangeboden door Post NL. Indien u bij de 2e aanbieding van het pakket niet aanwezig/thuis bent, kunt u het pakket ophalen binnen 3 weken op het postkantoor. Post NL  zal een briefje bij u achterlaten. Voor bedrijven geldt een bezorging tussen 9.00 en 18.00 uur.

Artikelen ruilen of retourneren (alleen geldig op nieuwe artikelen, niet op 2e hands artikelen) 

Nieuwe artikelen mogen binnen 30 dagen geruild of geretourneerd worden, als de artikelen in goede staat en onbeschadigd zijn. Binnen 30 dagen na ontvangst van de retourzending, wordt het eventuele verschuldigde bedrag inclusief de betaalde verzendkosten aan u overgemaakt. De kosten en het risico van retourzending zijn voor rekening van de klant.

 • Mocht het door u aangeschaft product niet voldoen, dan heeft u (wettelijk) het recht om dit artikel binnen 30 dagen na ontvangst aan ons te retourneren. Tenzij anders overeengekomen betaalt u zelf de kosten van retourzending.
 • Mocht u het product retourneren, dan dient u het product onbeschadigd, ongebruikt en goed verpakt (indien mogelijk de originele verpakking) te retourneren. Ongefrankeerde pakketten of poststukken worden door ons per definitie altijd geweigerd.
 • De klant blijft verantwoordelijk voor de retour zending. Wij kunnen niet verantwoordelijk worden gesteld bij verlies of beschadiging.
 • Wij stellen het op prijs als u vooraf ons te kennen geeft dat u het product retourneert.
 • Retour adres (bezoek adres, alleen op afspraak).
  Moto Leeuwarden
  Potterslan 9
  8812JS PEINS.

Garantiebewijs

De factuur, die bij iedere bestelling wordt meegeleverd, is tevens het garantiebewijs van het geleverde artikel.